cpt. Cook
 

Fazolové lusky s rajčaty

Fazolové lusky s uzeným masem

Fazolové lusky s vejci

Fazolové lusky se smetanou

Fazolové lusky v ostré omáčce

Gratinované fazolky se sýrem

Hrášek na smetaně

Hrášek po francouzsku

Hrášek po vídeňsku

Hrášek zapečený

   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Hrášek zapečený s houbami a praženým strouháním

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  30 dkg zeleného hrášku, 115 dkg čerstvých hub, moučkový cukr, sůl, 15 dkg másla,

Drobení: 215 dkg hrubé mouky, 1/2  vejce, 1/8 l vody, sůl, 15 dkg másla

zkopírováno z http://www.tacos.cz Do prosáté mouky dáme vejce a vodu a vypracujeme hodně tuhé těsto jako na nudle. Ustrouháme ho na struhadle s velkými otvory. Těsto usušíme, pak strouhání na másle opražíme jako rýži, zalijeme vařící vodou, osolíme a na kraji plotny udusíme do měkka. Mezitím podusíme hrášek a plátky hub. Pokrm přisladíme, osolíme a nakonec vmícháme do dušeného strouhání. Můžeme sypat ještě strouhaným sýrem.
vloženo 01.01.2007    zobrazeno 1347x    verze pro tisk

Klášterní fazolky

Risi - bisi

Vařené fazolky se strouhankou a vejci

Zapečené fazolky

Zelené fazolky po egyptském způsobu

Zelené fazolky po tunisku
(Lubia chadra)

Zelené fazolky se smaženou houskou