cpt. Cook
 

Baklažány na slanině

Baklažány pečené s rajčaty

Baklažány s česnekovou omáčkou

Baklažány s houbovou náplní

Baklažány s rajčatovou omáčkou

Baklažány se zeleninovou náplní

Baklažány smažené

Baklažány zapečené

Caponata

Cuketa s těstovinami

Cukety po čínsku

Cukety po provensálsku
(Courgettes à la provencale)

Dýně plněná sušeným ovocem
(Potiron farci aux fruits secs)

Gratinovaná cuketa s rajčaty a sýry
(Gratin de courgette, tomate, mozzarella et basilic)

   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Gratinovaný zeleninový nákyp

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  4  brambory, 1/2  květák, 6  paprik, 20 dkg tykve, olej na vymaštění mísy, 20 dkg šunkového salámu, 1/2  cibule, olej, sůl,

Gratinovací směs: 2  brambory, 10 dkg tvrdého sýra, 1/2  cibule, sůl

zkopírováno z http://www.tacos.cz Oloupané syrové brambory nakrájíme na 0,5 cm silné plátky. Květák rozebereme na růžičky. Papriky nakrájíme na kolečka. Tykev oloupeme a nakrájíme na 0,5 cm silné plátky. Zapékací mísu vymastíme olejem a zeleninu do ní postupně navrstvíme. Na zeleninu poklademe na nudličky nakrájený salám a na jemná kolečka nakrájenou cibuli. Pokropíme olejem a osolíme. Gratinovací směs vytvoříme tak, že do jemně strouhaných vařených brambor zamícháme velmi jemně nakrájenou cibuli, strouhaný sýr a sůl. Gratinovací směs dáme navrch mísy a ve středně teplé troubě 60 minut zapékáme.
vloženo 01.01.2007    zobrazeno 2963x    verze pro tisk

Hokkaido se žampiónovou omáčkou

Chlupatá smažená tykev

Kari z tykve

Kokosové kari z máslové dýně a kešu

Kreolská tykev