cpt. Cook
 

Baklažány na slanině

Baklažány pečené s rajčaty

Baklažány s česnekovou omáčkou

Baklažány s houbovou náplní

Baklažány s rajčatovou omáčkou

Baklažány se zeleninovou náplní

Baklažány smažené

Baklažány zapečené

Caponata

Cuketa s těstovinami

Cukety po čínsku

Cukety po provensálsku
(Courgettes à la provencale)

Dýně plněná sušeným ovocem
(Potiron farci aux fruits secs)

Gratinovaná cuketa s rajčaty a sýry
(Gratin de courgette, tomate, mozzarella et basilic)

Gratinovaný zeleninový nákyp

Hokkaido se žampiónovou omáčkou

Chlupatá smažená tykev

   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Kari z tykve

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  1/2 větší cibule, 4 stroužky česneku, 40 dkg tykve, karí koření, ocet, moučkový cukr, sůl, 30 dkg vepřového nebo kuřecího pečeného masa, 2 lžíce oleje
zkopírováno z http://www.tacos.cz Cibuli nakrájíme na kolečka a česnek na plátky. Osmahneme na oleji a přidáme na kostky nakrájenou tykev, dále kari, ocet, cukr a osolíme. Přidáme na kostky nakrájené pečené maso, podlijeme vodou a dusíme 20 minut. Podáváme s bílou nekořeněnou rýží a salátem z čerstvé zeleniny.
vloženo 01.01.2007    zobrazeno 2472x    verze pro tisk

Kokosové kari z máslové dýně a kešu

Kreolská tykev