cpt. Cook
 

Galicijská polévka
(Caldo Gallego)

Giouvarlakia avgolémono
(Masové koule ve vaječno-citrónové polévce)

Gulášová polévka

Gulášová polévka

   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Gulášová polévka

recept ze stránek www.tacos.cz
15 porcí:  115 dkg vepřového masa a hovězího, 2 dkg vepřového sádla, 1/2  cibule, mletá paprika, 15 dkg hladké mouky, 215 dkg brambor, sůl, 1.15 l vody
zkopírováno z http://www.tacos.cz Na sádle necháme zpěnit cibuli, přidáme papriku, na kostečky nakrájené maso a vše pomalu dusíme. Pak zaprášíme moukou, dáme osmahnout, přidáme na kostky nakrájené brambory, zalijeme vodou nebo polévkou z kostí a dobře povaříme; maso musí býti měkké; podle chuti přidáme sůl a polévkové koření.
vloženo 01.01.2007    zobrazeno 2155x    verze pro tisk

Gulášová polévka

Hnědá polévka

Houbová polévka s bramborem a zvěřinovými koulemi

Hovězí polévka

Hovězí polévka s masovými knedlíčky

Hovězí polévka s tykví

Hovězí polévka základní

Italská drůbeží polévka

Jarušácká polévka

Játrová polévka

Játrová polévka s nočky

Jemná telecí polévka se zeleninou

Kapusta s vepřovým masem

Kapustová polievka zo Záhoria

Kari krém z kuřete