cpt. Cook
 

Galicijská polévka
(Caldo Gallego)

Giouvarlakia avgolémono
(Masové koule ve vaječno-citrónové polévce)

Gulášová polévka

Gulášová polévka

Gulášová polévka

Gulášová polévka

Hnědá polévka

Houbová polévka s bramborem a zvěřinovými koulemi

Hovězí polévka

Hovězí polévka s masovými knedlíčky

Hovězí polévka s tykví

Hovězí polévka základní

Italská drůbeží polévka

Jarušácká polévka

Játrová polévka

Játrová polévka s nočky

   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Jemná telecí polévka se zeleninou

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  150 dkg telecího masa, 1/2  cibule, 2 lžíce oleje, 1/2 l horkého vývaru, 150 dkg brambor, 60 dkg mražené polévkové zeleniny , sůl, mletý pepř, zelená petrželka
zkopírováno z http://www.tacos.cz Použijete-li prorostlé telecí maso, bude vývar silný. K tomuto účelu se hodí levnější druhy masa jako krk a hrudí. Telecí maso dodá pokrmu příjemnou jemnou chuť.

www.tacos.cz Maso nakrájejte na centimetrové kousky. Cibuli oloupejte a nakrájejte na kostičky. Olej v hrnci silně zahřejte, maso a cibuli na něm opečte do zlatova. Zalijte vývarem a vařte pod pokličkou při mírné teplotě. Brambory oloupejte a nakrájejte na kostky. Zeleninu nechte rozmrznout. Nasekejte petrželku. Po 30 minutách přidejte brambory a zeleninu do vřícího vývaru, osolte a opepřete. Po dalších 15 minutách dochuťte, posypte petrželkou a podávejte.

www.tacos.cz Příloha: selský chléb, tmavý celozrnný chléb nebo knäckebrot

vloženo 27.04.2017    zobrazeno 199x    verze pro tisk

Kapusta s vepřovým masem

Kapustová polievka zo Záhoria

Kari krém z kuřete