cpt. Cook
 

Hovězí madras

Hovězí maso à la Stroganov s tykví

Hovězí maso anýzové

Hovězí maso anýzové

Hovězí maso dušené

Hovězí maso dušené na zelenině

Hovězí maso dušené s žampióny a vínem

Hovězí maso Izabela

Hovězí maso na cibulce s vejci

Hovězí maso na rajčatech a paprikách

Hovězí maso na zázvoru

Hovězí maso na zázvoru se zeleninou

Hovězí maso po starodávnu

Hovězí maso s játrovou omáčkou

Hovězí maso s karí kořením

Čína   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Hovězí maso s ovocem

recept ze stránek www.tacos.cz
6 porcí:  1/2 kg hovězí svíčkové nebo roštěnky, 1/2 lžíce oleje na smažení, 1/2  mrkev nakrájená na 'kytičky' na ozdobu, 2 lžíce zelené petrželky na ozdobu,

Marináda: 3  naťové cibulky, 3 stroužky česneku, 1/2 velké jablko, 1/2 velká hruška, 2 lžíce moučkového cukru, 3 lžíce sezamových semínek, 4 lžíce sójové omáčky, 2 lžíce sherry, 2 lžíce sezamového oleje, sůl, mletý pepř

zkopírováno z http://www.tacos.cz Maso nakrájíme na plátky silné 1 cm a pak na čtverce 2,5 x 2,5 cm. Jablko a hrušku oloupáme a ustrouháme. Cibulky a česnek oloupáme a na velmi drobno usekáme. Přidáme další součásti marinády a pečlivě promícháme. Maso zamícháme do marinády a marinujeme při pokojové teplotě 3 hodiny.

www.tacos.cz Maso i s marinádou 5 minut smažíme za stálého míchání na rozpáleném oleji. Vložíme do hluboké misky, ozdobíme 'květinkami' z mrkve a lístky zelené petrželky. Podáváme velmi horké.

vloženo 01.01.2007    zobrazeno 1731x    verze pro tisk

Hovězí maso s papájou

Hovězí maso s paprikou a celerem

Hovězí maso s pažitkou

Hovězí maso s pikantními fazolemi