cpt. Cook
 

Hovězí maso s růžičkovou kapustou

Hovězí maso s tykví a žampióny

Hovězí maso se sójovými boby

Hovězí maso v zelenině

Hovězí mole

Hovězí na cibulce

   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Hovězí na hřebíčku

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  715 dkg zadního hovězího, 10 dkg slaniny, sůl, mletý pepř, 2 lžíce oleje, 2  cibule, 2 stroužky česneku, 8  hřebíčků, 1/2 špetka dobromysli, 8  rajčat nebo rajčatový protlak, 2 dl červeného vína
zkopírováno z http://www.tacos.cz Maso naklepeme a prošpikujeme špalíčky slaniny, osolíme, opepříme a prudce ze všech stran opečeme na oleji. Přidáme nakrájenou cibuli, plátky česneku nebo česnekový sušený prášek, hřebíček, oregáno a opečeme. Podlijeme vínem, přidáme nakrájená rajčata (nebo protlak zředěný vodou) a dusíme na mírném ohni do měkka, občas podléváme. (Ve Virginii hřebíčku dávají více a zapichují ho do masa. Před podáváním ho odstraní.) Měkké maso nakrájíme na porce a přelijeme prolisovanou (rozmixovanou) šťávou.

www.tacos.cz Příloha: rýže, těstoviny nebo i knedlíky

vloženo 01.01.2007    zobrazeno 1517x    verze pro tisk

Hovězí na karí

Hovězí na pivu

Hovězí na víně s brusinkami

Hovězí nudličky na pórku

Hovězí nudličky s růžičkovou kapustou

Hovězí pečeně na zázvoru

Hovězí pečeně na zelenině

Hovězí pečeně plněná mletým masem

Hovězí pečeně se zeleninou

Hovězí pečeně se žampióny

Hovězí plátek na jalovci

Hovězí plátky na celeru

Hovězí plátky na rajčatech