cpt. Cook
 

Hovězí maso s pažitkou

Hovězí maso s pikantními fazolemi

Hovězí maso s růžičkovou kapustou

Hovězí maso s tykví a žampióny

Hovězí maso se sójovými boby

Hovězí maso v zelenině

Hovězí mole

Hovězí na cibulce

   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Hovězí na hřebíčku

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  715 dkg zadního hovězího, 10 dkg slaniny, sůl, mletý pepř, 2 lžíce oleje, 2  cibule, 2 stroužky česneku, 8  hřebíčků, 1/2 špetka dobromysli, 8  rajčat nebo rajčatový protlak, 2 dl červeného vína
zkopírováno z http://www.tacos.cz Maso naklepeme a prošpikujeme špalíčky slaniny, osolíme, opepříme a prudce ze všech stran opečeme na oleji. Přidáme nakrájenou cibuli, plátky česneku nebo česnekový sušený prášek, hřebíček, oregáno a opečeme. Podlijeme vínem, přidáme nakrájená rajčata (nebo protlak zředěný vodou) a dusíme na mírném ohni do měkka, občas podléváme. (Ve Virginii hřebíčku dávají více a zapichují ho do masa. Před podáváním ho odstraní.) Měkké maso nakrájíme na porce a přelijeme prolisovanou (rozmixovanou) šťávou.

www.tacos.cz Příloha: rýže, těstoviny nebo i knedlíky

vloženo 01.01.2007    zobrazeno 1886x    verze pro tisk

Hovězí na karí

Hovězí na pivu

Hovězí na víně s brusinkami

Hovězí nudličky na pórku

Hovězí nudličky s růžičkovou kapustou

Hovězí pečeně na zázvoru

Hovězí pečeně na zelenině

Hovězí pečeně plněná mletým masem

Hovězí pečeně se zeleninou

Hovězí pečeně se žampióny

Hovězí plátek na jalovci