cpt. Cook
 

Hovězí madras

Hovězí maso à la Stroganov s tykví

Hovězí maso anýzové

Hovězí maso anýzové

Hovězí maso dušené

Hovězí maso dušené na zelenině

Hovězí maso dušené s žampióny a vínem

Hovězí maso Izabela

Hovězí maso na cibulce s vejci

Hovězí maso na rajčatech a paprikách

Hovězí maso na zázvoru

Hovězí maso na zázvoru se zeleninou

Hovězí maso po starodávnu

Hovězí maso s játrovou omáčkou

Hovězí maso s karí kořením

Hovězí maso s ovocem

Hovězí maso s papájou

Čína   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Hovězí maso s paprikou a celerem

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  60 dkg zadního hovězího, 1/2 středně velký celer, 15  paprik, 1/2  vejce, 2 lžíce škrobové moučky, mletý pepř, sůl, 15 lžic desertního vína, vegeta, 1/2 šálek vývaru z masoxu, olej
zkopírováno z http://www.tacos.cz Očištěné maso nakrájíme na jemné nudličky, promícháme s vejcem, solí, částí škrobu a necháme půl hodiny odležet. Očištěný celer a papriku nakrájíme na jemné nudličky a na pánvi na rozehřátém oleji orestujeme, podlijeme vývarem a podusíme. Na jiné pánvi opečeme na oleji maso, tuk zčásti slijeme, přidáme podušenou zeleninu, promícháme, zalijeme vínem, dosolíme a dochutíme pepřem a vegetou a zahustíme zbytkem škrobu rozmíchaného ve vodě. Krátce podusíme a podáváme.
vloženo 01.01.2007    zobrazeno 1831x    verze pro tisk

Hovězí maso s pažitkou

Hovězí maso s pikantními fazolemi