cpt. Cook
 

Hovězí maso s pažitkou

Hovězí maso s pikantními fazolemi

Hovězí maso s růžičkovou kapustou

   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Hovězí maso s tykví a žampióny

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  10 dkg slaniny, 1/2 větší cibule, 615 dkg zadního hovězího (i přední), sůl, mletý pepř, kmín, 1/2 hrnečku vývaru, 40 dkg žampiónů, 15 dkg másla, 3 lžíce oleje, 40 dkg tykve
zkopírováno z http://www.tacos.cz Slaninu nakrájíme na tenké proužky a necháme ji rozškvařit. Zpěníme na ní cibulku a přidáme na kostky nakrájené hovězí maso. Opečeme, osolíme, opepříme, přidáme kmín a zalijeme vývarem. Dusíme do změknutí. Žampióny nakrájíme na plátky a dusíme je na másle. Na oleji opečeme na kostky nakrájenou tykev. Do měkkého masa přidáme žampióny a tykev a ještě za stálého míchání necháme prohřát zhruba 5 minut. Dochutíme pepřem a solí. Podáváme s vařeným bramborem nebo s bílou rýží.
vloženo 01.01.2007    zobrazeno 1605x    verze pro tisk

Hovězí maso se sójovými boby

Hovězí maso v zelenině

Hovězí mole

Hovězí na cibulce

Hovězí na hřebíčku

Hovězí na karí

Hovězí na pivu

Hovězí na víně s brusinkami

Hovězí nudličky na pórku

Hovězí nudličky s růžičkovou kapustou

Hovězí pečeně na zázvoru

Hovězí pečeně na zelenině

Hovězí pečeně plněná mletým masem

Hovězí pečeně se zeleninou

Hovězí pečeně se žampióny

Hovězí plátek na jalovci