cpt. Cook
 

Hovězí maso s růžičkovou kapustou

   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Hovězí maso s tykví a žampióny

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  10 dkg slaniny, 1/2 větší cibule, 615 dkg zadního hovězího (i přední), sůl, mletý pepř, kmín, 1/2 hrnečku vývaru, 40 dkg žampiónů, 15 dkg másla, 3 lžíce oleje, 40 dkg tykve
zkopírováno z http://www.tacos.cz Slaninu nakrájíme na tenké proužky a necháme ji rozškvařit. Zpěníme na ní cibulku a přidáme na kostky nakrájené hovězí maso. Opečeme, osolíme, opepříme, přidáme kmín a zalijeme vývarem. Dusíme do změknutí. Žampióny nakrájíme na plátky a dusíme je na másle. Na oleji opečeme na kostky nakrájenou tykev. Do měkkého masa přidáme žampióny a tykev a ještě za stálého míchání necháme prohřát zhruba 5 minut. Dochutíme pepřem a solí. Podáváme s vařeným bramborem nebo s bílou rýží.
vloženo 01.01.2007    zobrazeno 1391x    verze pro tisk

Hovězí maso se sójovými boby

Hovězí maso v zelenině

Hovězí mole

Hovězí na cibulce

Hovězí na hřebíčku

Hovězí na karí

Hovězí na pivu

Hovězí na víně s brusinkami

Hovězí nudličky na pórku

Hovězí nudličky s růžičkovou kapustou

Hovězí pečeně na zázvoru

Hovězí pečeně na zelenině

Hovězí pečeně plněná mletým masem

Hovězí pečeně se zeleninou

Hovězí pečeně se žampióny

Hovězí plátek na jalovci

Hovězí plátky na celeru

Hovězí plátky na rajčatech