cpt. Cook
 

Čína   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Hovězí maso s růžičkovou kapustou

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  60 dkg hovězího roštěnce, 2  bílky, 2 lžíce škrobové moučky, 30 dkg růžičkové kapusty, 150 dkg bambusových výhonků nebo stejné množství oloupané kedlubny, 6 dkg šunky, 1/2 šálek vývaru z masoxu, olej, 15 lžic sójové omáčky, vegeta, sůl, mletý pepř
zkopírováno z http://www.tacos.cz Odblaněné a očištěné maso nakrájíme na jemné nudličky, promícháme s polovinou škrobu, bílky a solí a necháme 1 - 2 hodiny odležet. Očištěnou růžičkovou kapustu uvaříme ve slané vodě, scedíme a propláchneme ve studené vodě. Jsou-li kapustičky příliš velké, rozkrojíme je na půlky. Bambusové výhonky nebo kedlubny nakrájíme na plátky, šunku na nudličky. Ze sójové omáčky, vývaru a zbytku škrobu si připravíme zálivku. Maso na oleji opečeme, olej zčásti slijeme a k masu přidáme zeleninu. Podusíme, zalijeme připravenou zálivkou, znovu krátce podusíme, dosolíme a dochutíme pepřem. Při podávání posypeme šunkou.
vloženo 01.01.2007    zobrazeno 2350x    verze pro tisk

Hovězí maso s tykví a žampióny

Hovězí maso se sójovými boby

Hovězí maso v zelenině

Hovězí mole

Hovězí na cibulce

Hovězí na hřebíčku

Hovězí na karí

Hovězí na pivu

Hovězí na víně s brusinkami

Hovězí nudličky na pórku

Hovězí nudličky s růžičkovou kapustou

Hovězí pečeně na zázvoru

Hovězí pečeně na zelenině

Hovězí pečeně plněná mletým masem

Hovězí pečeně se zeleninou

Hovězí pečeně se žampióny

Hovězí plátek na jalovci

Hovězí plátky na celeru

Hovězí plátky na rajčatech