cpt. Cook
 

Fazole zapečené s kyselým mlékem

Fazole zapečené se sýrem a vejci

Fazole zapečené se škvarky

Fazole zapečené se zelím

Fazolová kaše

Fazolové hašé s bylinkami

Fazolové karbanátky

Fazolové karbanátky s cibulí a pórem

Fazolové kotlety

Fazolový casserole s dvojí klobáskou a sýrovým křupáním

Gratin z bílých fazolí se slaninou a mimolette

Houbové frikasé z korálové čočky
(Frocassée de lentilles corail et champignons)

Hrách po španělsku

Hrách zapečený se zelím

   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Hrachová kaše

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  40 dkg hrachu, majoránka, 3 stroužky česneku, sůl, 1/2 dl mléka, máslo nebo sádlo
zkopírováno z http://www.tacos.cz Přebraný, propláchnutý a předem namočený hrách uvaříme doměkka. Uvařený a scezený rozmixujeme nebo prolisujeme, případně umeleme na strojku, přendáme do kastrolu, přelijeme horkým mlékem (lze do něj přidat i 50 g másla), přidáme rozemnutou majoránku, prolisovaný nebo utřený česnek a sůl a na mírném ohni vymícháme hladkou kaši. Mastíme máslem nebo sádlem, případně můžeme sypat osmaženou cibulkou.

www.tacos.cz Hrachovou kaši podáváme zpravidla se sázeným vejcem a kyselou okurkou, nebo se sezónním zeleninovým salátem, v zimním období se sterilovanou zeleninovou směsí.

vloženo 01.01.2007    zobrazeno 2754x    verze pro tisk

Hrachová kaše na bešamelu

Hrachové karbanátky

Hrachové karbanátky

Hrachové lívanečky s kysaným zelím

Hrachové šišky