cpt. Cook
 

Fazole zapečené s kyselým mlékem

Fazole zapečené se sýrem a vejci

Fazole zapečené se škvarky

Fazole zapečené se zelím

Fazolová kaše

Fazolové hašé s bylinkami

Fazolové karbanátky

Fazolové karbanátky s cibulí a pórem

Fazolové kotlety

Fazolový casserole s dvojí klobáskou a sýrovým křupáním

Gratin z bílých fazolí se slaninou a mimolette

Houbové frikasé z korálové čočky
(Frocassée de lentilles corail et champignons)

Hrách po španělsku

Hrách zapečený se zelím

Hrachová kaše

   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Hrachová kaše na bešamelu

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  40 dkg hrachu, 3 dkg másla, 1.15 dkg hladké mouky, 1/2 dl mléka, sůl, 1/2 stroužek česneku, majoránka
zkopírováno z http://www.tacos.cz Přebraný, propraný a předem namočený hrách uvaříme doměkka, scedíme a rozmixujeme nebo prolisujeme. Zvlášť si z másla a mouky připravíme světlou jíšku, zředíme ji mlékem a povaříme do zahoustnutí. Do této bešamelové omáčky dáme prolisovaný hrách a vše na mírném ohni promícháme a osolíme. Dochutit můžeme majoránkou, pepřem nebo prolisovaným či utřeným stroužkem česneku. Omastíme sádlem a osmaženou cibulkou nebo rozškvařenou slaninou.
vloženo 01.01.2007    zobrazeno 1927x    verze pro tisk

Hrachové karbanátky

Hrachové karbanátky

Hrachové lívanečky s kysaným zelím

Hrachové šišky