cpt. Cook
 

Fazole zapečené s kyselým mlékem

Fazole zapečené se sýrem a vejci

Fazole zapečené se škvarky

Fazole zapečené se zelím

Fazolová kaše

Fazolové hašé s bylinkami

Fazolové karbanátky

Fazolové karbanátky s cibulí a pórem

Fazolové kotlety

Fazolový casserole s dvojí klobáskou a sýrovým křupáním

Gratin z bílých fazolí se slaninou a mimolette

Houbové frikasé z korálové čočky
(Frocassée de lentilles corail et champignons)

Hrách po španělsku

   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Hrách zapečený se zelím

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  215 dkg hrachu, 2 dl rajčatové šťávy nebo kečup, 215 dkg kysaného zelí, 4 dkg másla nebo sádla, strouhanka, 15 dkg strouhaného tvrdého sýra, sůl, mletý pepř, zelená petrželka
zkopírováno z http://www.tacos.cz Hrách přebereme, propláchneme a po namočení uvaříme doměkka. Uvařený hrách smícháme s osolenou rajskou šťávou nebo se zředěným kečupem a přendáme do vymaštěné zapékací misky nebo kastrolu. Kyselé zelí překrájíme, podusíme do změknutí v osolené vodě, scedíme, opepříme a rozložíme na hrách. Navrch nasypeme strouhaný sýr smíchaný se strouhankou, přidáme jemné plátky zbývajícího másla nebo sádla a zapečeme v troubě. Při podávání sypeme jemně nakrájenou petrželkou.
vloženo 01.01.2007    zobrazeno 2126x    verze pro tisk

Hrachová kaše

Hrachová kaše na bešamelu

Hrachové karbanátky

Hrachové karbanátky

Hrachové lívanečky s kysaným zelím

Hrachové šišky