cpt. Cook
 

Fazole zapečené s kyselým mlékem

Fazole zapečené se sýrem a vejci

Fazole zapečené se škvarky

Fazole zapečené se zelím

Fazolová kaše

Fazolové hašé s bylinkami

Fazolové karbanátky

Fazolové karbanátky s cibulí a pórem

Fazolové kotlety

Fazolový casserole s dvojí klobáskou a sýrovým křupáním

Gratin z bílých fazolí se slaninou a mimolette

Houbové frikasé z korálové čočky
(Frocassée de lentilles corail et champignons)

Hrách po španělsku

Hrách zapečený se zelím

Hrachová kaše

Hrachová kaše na bešamelu

Hrachové karbanátky

Hrachové karbanátky

   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Hrachové lívanečky s kysaným zelím

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  40 dkg hrachu, 3  vejce, 2 lžíce strouhanky, česnek, majoránka, 1/2  houska (máčená v mléce), drcený kmín, mletý pepř, sůl, 40 dkg kysaného zelí, 15 dkg oleje, 7 dkg cibule, olej na pečení lívanečků
zkopírováno z http://www.tacos.cz Namočíme hrách na 6 hodin a poté uvaříme doměkka. Ocedíme a umeleme najemno. K hrachové směsi přidáme vejce, třený česnek, vymačkanou housku. Přidáme podle potřeby strouhanku, okořeníme a osolíme. Dobře zamícháme a dáváme do lívanečníku vymazaného olejem. Pečeme po obou stranách dozlatova.

www.tacos.cz Zelný salát připravíme tak, že přesekáme kysané zelí (je-li příliš kyselé, propereme ho ve vodě), ochutíme solí, mletým pepřem, zalijeme octem a přidáme nadrobno pokrájenou cibulku.

vloženo 01.01.2007    zobrazeno 2119x    verze pro tisk

Hrachové šišky