cpt. Cook
 

Hovězí Tokyo

Hovězí Verona

Hovězí závitek po pražsku

Hovězí závitek s křenem

Hovězí závitky

Hovězí závitky plněné zelenou paprikou

Husarské závitky

Chile con carne

Chilli con carne

Chilli con carne podle Gregory Pecka

Jazyk s polskou omáčkou

Jednoduché curry z hovězího a rajčat

Jídlo pro horké letní večery

Kalifornské marinované hovězí

Kalkatské hovězí maso na karí

Kang-šao-zou-š

Kantonské maso

Katalánské roštěnky

Slovensko   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Kežmarská roštěná s rösty

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  60 dkg roštěnek, 10 dkg paprikové klobásy, 1/2  cibule, 40 dkg brambor, olej, rajče, hladká mouka, smetana, mletá paprika, mletý pepř, sůl, zelená petrželka
zkopírováno z http://www.tacos.cz Naklepané roštěnky osolíme, opepříme a zprudka opečeme. Vyjmeme a ve výpeku osmahneme cibuli, přidáme mletou papriku a podlijeme vodou. Vložíme zpět roštěnky, nakrájená rajčata a dusíme doměkka. Maso pak vyjmeme a šťávu vydusíme na tuk. Přidáme smetanu a zredukujeme. Při servírování dáváme na roštěnku opečenouo klobásu a sypeme sekanou petrželkou. Bramborové rösty připravujeme z osolených nahrubo nastrouhaných brambor usmažených jako bramboráčky.
vloženo 01.01.2007    zobrazeno 3293x    verze pro tisk

Klatovský závitek