cpt. Cook
 

Katalánské roštěnky

Slovensko   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Kežmarská roštěná s rösty

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  60 dkg roštěnek, 10 dkg paprikové klobásy, 1/2  cibule, 40 dkg brambor, olej, rajče, hladká mouka, smetana, mletá paprika, mletý pepř, sůl, zelená petrželka
zkopírováno z http://www.tacos.cz Naklepané roštěnky osolíme, opepříme a zprudka opečeme. Vyjmeme a ve výpeku osmahneme cibuli, přidáme mletou papriku a podlijeme vodou. Vložíme zpět roštěnky, nakrájená rajčata a dusíme doměkka. Maso pak vyjmeme a šťávu vydusíme na tuk. Přidáme smetanu a zredukujeme. Při servírování dáváme na roštěnku opečenouo klobásu a sypeme sekanou petrželkou. Bramborové rösty připravujeme z osolených nahrubo nastrouhaných brambor usmažených jako bramboráčky.
vloženo 01.01.2007    zobrazeno 3959x    verze pro tisk

Klatovský závitek

Královské roštěnky

Krokety z vařeného masa

Lovecká ruláda

Maďarské roštěnky se smetanou

Maffé

Marinovaná roštěná

Marinovaný hovězí rumpsteak

Maso na víně

Masové kostky po čínsku

Medailónky na kanapkách

Mginah

Milánská pečeně

Milánská roštěnka

Minutka s garam másalou

Moravská roštěná

Moravský divoký šíp

Nadívaná svíčková v římském hrnci