cpt. Cook
 

Katalánské roštěnky

Kežmarská roštěná s rösty

Klatovský závitek

Královské roštěnky

Krokety z vařeného masa

Lovecká ruláda

Maďarské roštěnky se smetanou

Maffé

Marinovaná roštěná

Marinovaný hovězí rumpsteak

   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Maso na víně

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  60 dkg zadního hovězího nakrájeného na kostky, 3 lžíce hladké mouky, 2 lžíce másla, 2 lžičky koňaku, 12  jarních cibulek, 10 dkg žampiónů rozkrojených na polovinu, 1/2 stroužek česneku rozdrcený, 1/2 lžíce čerstvé pažitky, 1/2 lžička tymiánu, 1.15 dl hovězího vývaru, 1.15 dl červeného vína nejlépe burgundského, 1/2  bobkový list, sůl, mletý pepř
zkopírováno z http://www.tacos.cz V hlubokém talíři smícháme mouku, sůl a pepř a maso v ní obalíme. Na pánvi zprudka osmahneme maso a přeneseme ho do pekáče. Do malé pánvičky nalijeme koňak, zapálíme a hořící nalijeme na maso. Přidáme cibulky, bobkový list a žampióny a posypeme zbytkem mouky. Na pánev s máslem dáme koření a česnek, zamícháme a 1 minutu povaříme. Přilijeme víno a vývar, přivedeme k varu a nalijeme na maso. Pečeme v rozpálené troubě při 170° asi 30 minut.
vloženo 01.01.2007    zobrazeno 2026x    verze pro tisk

Masové kostky po čínsku

Medailónky na kanapkách

Mginah

Milánská pečeně

Milánská roštěnka

Minutka s garam másalou

Moravská roštěná

Moravský divoký šíp

Nadívaná svíčková v římském hrnci