cpt. Cook
 

Hovězí Tokyo

Hovězí Verona

Hovězí závitek po pražsku

Hovězí závitek s křenem

Hovězí závitky

Hovězí závitky plněné zelenou paprikou

Husarské závitky

Chile con carne

Chilli con carne

Chilli con carne podle Gregory Pecka

Jazyk s polskou omáčkou

Jednoduché curry z hovězího a rajčat

Jídlo pro horké letní večery

Kalifornské marinované hovězí

Kalkatské hovězí maso na karí

Kang-šao-zou-š

Kantonské maso

Španělsko   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Katalánské roštěnky

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  10 dkg šunky, 150 dkg roštěnek, 3 lžíce rostlinného oleje, sůl, 2 lžíce hladké mouky, 1/2  cibule, 1/4 lžičky mleté skořice, 3  hřebíčky,  špetka dobromysli,  špetka tymiánu, 4  rajčata, 1/2 dl červeného vína, 3 lžíce koňaku, 4  broskve, 2  hrušky, mletý pepř
zkopírováno z http://www.tacos.cz Roštěnky naklepeme, osolíme, opepříme a obalíme v mouce. Opečeme je na oleji po obou stranách, přidáme nakrájenou cibuli, šunku, skořici, hřebíček, tymián, dobromysl. Pak přidáme rajčata, zalijeme vínem a koňakem. Dusíme do měkka. Když jsou roštěnky měkké, přidáme oloupané broskve a hrušky a ještě čtvrt hodiny podusíme.

www.tacos.cz Příloha: rýže nebo chléb

vloženo 01.01.2007    zobrazeno 2312x    verze pro tisk

Kežmarská roštěná s rösty

Klatovský závitek