cpt. Cook
 

Královské roštěnky

Krokety z vařeného masa

Lovecká ruláda

Maďarské roštěnky se smetanou

Maffé

Marinovaná roštěná

Maso na víně

Čína   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Masové kostky po čínsku

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  150 dkg hovězí svíčkové nebo roštěnce, 1/2 lžíce oleje, 2 lžíce sójové omáčky, sůl, mletý pepř, 1/2  celer, 2  cibule, 2 dl vody nebo vývaru, 215 dkg žampiónů, 1/2 lžíce škrobové moučky
zkopírováno z http://www.tacos.cz Maso nakrájíme na kostky, opečeme na rozpáleném oleji, vyjmeme, přidáme sójovou omáčku, osolíme, opepříme, vyndáme a odstavíme na teplé místo. Na zbylém oleji osmahneme na proužky nakrájený celer a cibuli a na plátky nakrájené houby, podlijeme a podusíme . Vložíme zpět maso, zalijeme škrobovou moučkou rozmíchanou ve 3 lžících vody a za stálého míchání povaříme. Podáváme s rýží.
vloženo 01.01.2007    zobrazeno 1666x    verze pro tisk

Medailónky na kanapkách

Mginah

Milánská pečeně

Milánská roštěnka

Minutka s garam másalou

Moravská roštěná

Moravský divoký šíp

Nadívaná svíčková v římském hrnci

Námořnické hovězí plátky

Námořnické maso

Nudličky ze svíčkové s pórkem

Okaté maso