cpt. Cook
 

Hovězí špejle

Hovězí tokáň na majoránce

Hovězí Tokyo

Hovězí Verona

Hovězí závitek po pražsku

Hovězí závitek s křenem

Hovězí závitky

Hovězí závitky plněné zelenou paprikou

Husarské závitky

Chile con carne

Chilli con carne

Chilli con carne podle Gregory Pecka

Individuální wellingtony

Jazyk s polskou omáčkou

Jednoduché curry z hovězího a rajčat

Čína   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Jídlo pro horké letní večery

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  60 dkg hovězího roštěnce, 1/2 středně velký celer, 3 zelené papriky, 3 červené kapie, 1/2 středně velký květák, 10 dkg škrobové moučky, 1/2  pórek, 15 lžic sójové omáčky, 1/2  citrón, 1/2 lžička vegety, 1/2  cibule, sůl,  špetka moučkového cukru, 1/2 l vývaru z masoxu
zkopírováno z http://www.tacos.cz Očištěný roštěnec nakrájíme na tenké plátky asi 5x3 cm, květák rozebereme na růžičky, papriky nakrájíme s celerem na plátky, pórek na větší díly a vše obalíme ve škrobu. Všechny suroviny dáme vařit do 1 l vývaru nebo vody a postupně, jak se dovařují, je vyjmeme. Necháme okapat, dáme na mísu a v lednici necháme prochladnout. Ze sójové omáčky, části vývaru, cukru, citrónu, glutasolu a jemně nasekané cibule připravíme studený dresink, který podáváme spolu s vychladlou směsí masa a zeleniny. Podáváme s pečivem.
vloženo 01.01.2007    zobrazeno 2170x    verze pro tisk

Kalifornské marinované hovězí

Kalkatské hovězí maso na karí

Kang-šao-zou-š

Kantonské maso