cpt. Cook
 

Katalánské roštěnky

Kežmarská roštěná s rösty

   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Klatovský závitek

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  615 dkg zadního hovězího, sůl, mletý pepř, 7 dkg rostlinného tuku, 10 dkg cibule, 6 dl vývaru, 15 dkg hladké mouky, 3 dkg hořčice,

Nádivka: 2 dkg tuku, 2  vejce, 10 dkg uzeného bůčku, 7.15 dkg nakládaných okurek

zkopírováno z http://www.tacos.cz Do směsi z míchaných vajíček přidáme nakrájený bůček a okurky. Maso nakrájíme na plátky, naklepeme, osolíme, opepříme, potřeme hořčicí, poklademe náplní, svineme a upevníme párátky. Na tuku osmažíme cibulku, závitky orestujeme, zalijeme vývarem a dusíme doměkka. Závitky vyjmeme, šťávu vydusíme na tuk, zaprášíme moukou, osmahneme, zalijeme vývarem a provaříme. Šťávu přecedíme na závitky a dochutíme.
vloženo 01.01.2007    zobrazeno 3734x    verze pro tisk

Královské roštěnky

Krokety z vařeného masa

Lovecká ruláda

Maďarské roštěnky se smetanou

Maffé

Marinovaná roštěná

Maso na víně

Masové kostky po čínsku

Medailónky na kanapkách

Mginah

Milánská pečeně

Milánská roštěnka

Minutka s garam másalou

Moravská roštěná

Moravský divoký šíp

Nadívaná svíčková v římském hrnci

Námořnické hovězí plátky