cpt. Cook
 

Královské roštěnky

Krokety z vařeného masa

Lovecká ruláda

Maďarské roštěnky se smetanou

Maffé

   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Marinovaná roštěná

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  715 dkg roštěnce, 7 dkg oleje na opékání,

Na marinádu: 2  žloutky, 1/2 lžička vegety, 1/2 lžička karí koření, 1/2 lžička hrubě mletého pepře, 1/2 lžíce škrobové moučky, 4 lžíce oleje

zkopírováno z http://www.tacos.cz Žloutky promícháme s vegetou, karí, pepřem a postupně vmícháme solamyl a olej. Nakrájené roštěnky naklepeme, okraje nařízneme, mírně osolíme, vložíme do připravené marinády a necháme nejméně 4 hodiny v chladu proležet. Uleželé roštěnky opékáme na horkém oleji po obou stranách doměkka, přeléváme výpekem.

www.tacos.cz Příloha: opečené brambory nebo hranolky a zeleninový salát

vloženo 01.01.2007    zobrazeno 1705x    verze pro tisk

Maso na víně

Masové kostky po čínsku

Medailónky na kanapkách

Mginah

Milánská pečeně

Milánská roštěnka

Minutka s garam másalou

Moravská roštěná

Moravský divoký šíp

Nadívaná svíčková v římském hrnci

Námořnické hovězí plátky

Námořnické maso

Nudličky ze svíčkové s pórkem

Okaté maso