cpt. Cook
 

Hovězí špejle

Hovězí tokáň na majoránce

Hovězí Tokyo

Hovězí Verona

Hovězí závitek po pražsku

Hovězí závitek s křenem

Hovězí závitky

Hovězí závitky plněné zelenou paprikou

Husarské závitky

Chile con carne

Chilli con carne

Chilli con carne podle Gregory Pecka

Individuální wellingtony

Jazyk s polskou omáčkou

Jednoduché curry z hovězího a rajčat

Jídlo pro horké letní večery

   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Kalifornské marinované hovězí

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  415 dkg zadního hovězího (plátky nebo bifteky), 1/2  cibule nasekaná nadrobno, 2 lžíce nasekané zelené petrželky, 1/2 lžíce octa, 1/2 lžíce olivového oleje, 1/2 lžíce kremžské hořčice, 1/2 stroužek rozetřeného česneku, 1/2 lžičky tymiánu
zkopírováno z http://www.tacos.cz V misce smícháme petrželku, ocet, olej, hořčici, česnek a tymián. Do směsi přidáme hovězí plátky a dobře obalíme po obou stranách. Necháme v lednici marinovat přes noc, alespoň jednou maso obrátíme. Druhý den marinádu slijeme a vyhodíme. Hovězí maso můžeme grilovat nebo osmažit na pánvi.

www.tacos.cz Příloha: vařené brambory, zeleninový salát

vloženo 01.01.2007    zobrazeno 2342x    verze pro tisk

Kalkatské hovězí maso na karí

Kang-šao-zou-š

Kantonské maso