cpt. Cook
 

Katalánské roštěnky

Kežmarská roštěná s rösty

Klatovský závitek

   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Královské roštěnky

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  40 dkg roštěnek, mletý pepř, sůl, 4 dkg tuku, 1/2 dl bílého vína, vývar, 15 dkg šunky, 15 dkg sterilovaného hrášku, 1/2 dl smetany, 2  vejce, zelená petrželka, 2  rajčata
zkopírováno z http://www.tacos.cz Maso nakrájíme na plátky, naklepeme, okraje nařízneme, opepříme a opečeme na rozehřátém tuku z obou stran. Potom maso osolíme, podlijeme vínem, vývarem a udusíme doměkka. Měkké roštěnky uložíme do vymazané ohnivzdorné mísy a posypeme šunkou nakrájenou na nudličky a hráškem. Smetanu rozšleháme s vejci a s drobně nakrájenou petrželkou, nalijeme na roštěnky, obložíme oloupanými rajčaty nakrájenými na plátky a zapečeme ve vyhřáté troubě.
vloženo 01.01.2007    zobrazeno 2417x    verze pro tisk

Krokety z vařeného masa

Lovecká ruláda

Maďarské roštěnky se smetanou

Maffé

Marinovaná roštěná

Marinovaný hovězí rumpsteak

Maso na víně

Masové kostky po čínsku

Medailónky na kanapkách

Mginah

Milánská pečeně

Milánská roštěnka

Minutka s garam másalou

Moravská roštěná

Moravský divoký šíp

Nadívaná svíčková v římském hrnci