cpt. Cook
 

Královské roštěnky

   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Krokety z vařeného masa

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  1/2 kg předního hovězího, 1/2  žemle, 2  vejce, sůl, kořenová zelenina (vařená v polévce), 1/2 lžička cibule, 1/2 lžička zelené petrželky, 1/2 stroužek česneku, strouhanka (dle potřeby), 2 lžíce vepřového sádla nebo olej
zkopírováno z http://www.tacos.cz Vařené maso umeleme s vyvařenou zeleninou. Na lžičce sádla zpěníme drobně pokrájenou cibuli, odstavíme, přidáme petrželku, utřený česnek se solí, do pěny ušlehaná vejce a dle potřeby zahustíme strouhankou. Tvoříme krokety, upečeme je na sádle na pánvi nebo v troubě.

www.tacos.cz Obměny: 1. přidáme 50 g slaniny s cibulí, 2. do směsi přidáme jen žloutky a bílků použijeme k obalení, pak obalíme ve strouhance a krokety osmažíme.

www.tacos.cz Příloha: dušená zelenina, brambory a saláty

vloženo 01.01.2007    zobrazeno 1531x    verze pro tisk

Lovecká ruláda

Maďarské roštěnky se smetanou

Maffé

Marinovaná roštěná

Maso na víně

Masové kostky po čínsku

Medailónky na kanapkách

Mginah

Milánská pečeně

Milánská roštěnka

Minutka s garam másalou

Moravská roštěná

Moravský divoký šíp

Nadívaná svíčková v římském hrnci

Námořnické hovězí plátky

Námořnické maso

Nudličky ze svíčkové s pórkem

Okaté maso