cpt. Cook
 

Královské roštěnky

Krokety z vařeného masa

Lovecká ruláda

Maďarské roštěnky se smetanou

Maffé

Marinovaná roštěná

Maso na víně

Masové kostky po čínsku

Medailónky na kanapkách

Alžírsko   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Mginah

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  150 dkg hovězí kýty, sůl, mletý pepř, bobkový list,  špetka šafránu, 4 velké cibule, 1/2 lžíce zelené petrželky, 4  vejce, citrón, olej
zkopírováno z http://www.tacos.cz Maso jemně nakrájíme a dáme vařit do 1 litru vody spolu se solí a s kořením. Vaříme asi jednu hodinu. Dvacet minut před koncem vaření přidáme na kolečka nakrájenou cibuli, nakonec rozsekanou petrželku. Voda se musí téměř vyvařit. Ušleháme čtyři vejce, osolíme a na oleji opečeme omelety, pak je pokrájíme na kousky, navršíme na hovězí maso, pokapeme olejem a citrónem a podáváme s rýží.
vloženo 01.01.2007    zobrazeno 1511x    verze pro tisk

Milánská pečeně

Milánská roštěnka

Minutka s garam másalou

Moravská roštěná

Moravský divoký šíp

Nadívaná svíčková v římském hrnci

Námořnické hovězí plátky

Námořnické maso

Nudličky ze svíčkové s pórkem

Okaté maso