cpt. Cook
 

Fettuccine s mořskými plody

Garnáti s houbami
(You Men Da Xia)

Humr po katalánsku

Humr po normansku
(Homard à la normande)

Krabi smažení

Krevetky s pepřem a solí

Mexico   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Krevety Enchiladas

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  1/2  cibule nakrájená nadrobno, 2  papriky zelené nakrájené na malé kousky, 4 lžíce másla, 15  rajčat nakrájených na malé kousky, 1.15 dl kečupu, 2 lžičky dobromysli, 2 dl studené vody, 2 lžíce hladké mouky, 150 dkg krevet uvařených a nasekaných nahrubo, 1/2 dl horké vody, 6 lžic oleje, 12  kukuřičných tortil, zelená petrželka, sůl, mletý pepř
zkopírováno z http://www.tacos.cz Ve větší pánvi rozpálíme čtvrtinu másla a na něm opečeme cibuli a papriku, až cibule zesklovatí. Přidáme kečup, rajčata, sůl, pepř a studenou vodu, přivedeme k varu a dusíme 30 minut. V mixéru rozmixujeme zbytek másla, mouku, horkou vodu a polovinu připravené omáčky. Vzniklou kaši přidáme ke zbytku omáčky a vaříme dalších 10 minut. V případě potřeby přidáme ještě trochu vody. Krevety smícháme s 200 ml omáčky a necháme chvíli marinovat. Ve velké pánvi rozpálíme olej a v něm na několik vteřin namočíme tortily. Hned je vyndáme a usušíme papírovým ubrouskem. Usušené tortily namočíme do omáčky, naplníme krevetovou směsí, srolujeme a přitlačíme konce tak, aby tortily dobře držely pohromadě a směs z nich nevytékala. Naplněné tortily opatrně položíme do zapékací misky, navrch nalijeme omáčku a 15 minut zapečeme v troubě při 250°C. Podáváme ozdobené nasekanou petrželkou.
vloženo 01.01.2007    zobrazeno 2145x    verze pro tisk

Krevety Liu

Krevety na asijský způsob podle šéfa Pauluse

Krevety na kari

Krevety na karí

Krevety na karí

Krevety po louisiánsku

Krevety po mandarínsku

Krevety po New Orleánsku

Krevety po pekingsku

Krevety po turecku

Krevety s mandlemi

Krevety s vepřovým masem

Krevety smažené