cpt. Cook
 

Fettuccine s mořskými plody

Garnáti s houbami
(You Men Da Xia)

Humr po katalánsku

Humr po normansku
(Homard à la normande)

Krabi smažení

Krevetky s pepřem a solí

Krevety Enchiladas

Čína   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Krevety Liu

recept ze stránek www.tacos.cz
6 porcí:  30 dkg drobných krevet, 1/2  vejce, škrobová moučka, olej, 20 dkg pórku, 10 dkg žampiónů, 115 dkg zelí, 1/2 dl desertního vína, vegeta, sůl, citrón, zelená petrželka, karí koření, 1/2 šálek vývaru z masoxu
zkopírováno z http://www.tacos.cz Krevety (z konzervy) necháme okapat, dáme do mísy, přidáme vejce, sůl, vegetu a tolik škrobu, aby se z masy daly udělat nočky, které v rozehřátém oleji do zlatova usmažíme. Necháme na sítě okapat. Do trochy oleje rozehřátého na pánvi dáme na kostičky nakrájený pórek, spařené kostičky zelí, plátky žampiónů a podusíme. Přidáme trošku vývaru a víno a mírně zahustíme máčeným škrobem, krátce podusíme, dochutíme a vmícháme krabí nočky. Zdobíme zelenou petrželkou a dílkem citrónu.
vloženo 01.01.2007    zobrazeno 3517x    verze pro tisk

Krevety na asijský způsob podle šéfa Pauluse

Krevety na kari

Krevety na karí

Krevety na karí

Krevety na kreolský způsob
(Shrimp creole)

Krevety po louisiánsku

Krevety po mandarínsku

Krevety po New Orleánsku

Krevety po pekingsku

Krevety po turecku

Krevety s mandlemi

Krevety s vepřovým masem