cpt. Cook
 

Fettuccine s mořskými plody

Garnáti s houbami
(You Men Da Xia)

Humr po katalánsku

Humr po normansku
(Homard à la normande)

Krabi smažení

Krevetky s pepřem a solí

Krevety Enchiladas

Krevety Liu

Krevety na asijský způsob podle šéfa Pauluse

Krevety na kari

Krevety na karí

Krevety na karí

Krevety na kreolský způsob
(Shrimp creole)

Krevety po louisiánsku

Krevety po mandarínsku

Krevety po New Orleánsku

Čína   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Krevety po pekingsku

recept ze stránek www.tacos.cz
6 porcí:  12 středně velkých krevet, glutasol, sůl, 1/2 sklenka desertního vína, 15 lžic sójové omáčky, 1/2 stroužek česneku, 2 větší cibule, 20 dkg zelí, 2  zelené papriky, 1/2  vejce, škrobová moučka, olej
zkopírováno z http://www.tacos.cz Očištěné a vyprané krevety necháme okapat, nakrájíme je na drobné kousky, promícháme se škrobem, vejcem, špetkou glutasolu a soli. Cibuli nakrájíme nahrubo, rovněž spařené zelí a paprikové lusky nakrájíme na proužky. V pánvi rozehřejeme olej, ve kterém krevety prudce opečeme. Potom je scedíme a necháme na sítě okapat. Připravenou zeleninu osmahneme na oleji, přidáme česnek, víno, sójovou omáčku a krátce podusíme, vmícháme krevety, zahustíme máčeným škrobem a opět krátce podusíme.
vloženo 01.01.2007    zobrazeno 3106x    verze pro tisk

Krevety po turecku

Krevety s mandlemi

Krevety s vepřovým masem