cpt. Cook
 

Bramborová omeleta

Bramborová omeleta s hráškem

Bramborová omeleta selská

Bramborové koblížky k salátu

Bramborové kotlety se šunkou

Bramborové krokety

Bramborové krokety

Bramborové krokety

Bramborové krokety s karotkou a hráškem

Bramborové krokety s květákem

Bramborové krokety s květákem

Bramborové krokety se srdcem z Morbieru

Bramborové krokety se sýrem fontina a klobáskou
(Crocchette di patate con fontina e salsiccia)

Bramborové šišky se žampióny

Jihočeské krokety

Itálie   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Krokety s lanýžovou mortadellou

Crocchette di mortadella tartufata

recept ze stránek www.tacos.cz
6 porcí:  150 dkg vařených brambor, 115 dkg salámu - mortadelly s lanýži, 20 dkg mozzarelly na pizzu, 15 dkg parmazánu, 4  vejce, muškátový oříšek, sůl, mletý pepř, olej
zkopírováno z http://www.tacos.cz Uvařené brambory rozmělněte v misce na pyré. Smíchejte se strouhaným parmezánem, žloutky a špetkou soli, pepře a muškátového oříšku. Přidejte mortadellu s lanýži a mozzarellu, nakrájené na kostičky a důkladně promíchejte. Zformujte mírně zmáčknuté kuličky a obalte je nejdříve bílcích a pak ve strouhance. Krokety smažte ve větším množství horkého oleje. Když jsou zlaté a křupavé, vyjměte je a nechte osušit na papírovém ubrousku. Ihned podávejte.
vloženo 11.11.2017    zobrazeno 1668x    verze pro tisk

Lyonské brambory
(Pommes de terre lyonnaises)

Plněné brambory

Rösti s kmínem

Smažené brambory s pórkem