cpt. Cook
 

Kuřecí kofte
(Tavuk koftesi)

Kuřecí kostky Kung-pao

Kuřecí křidélka s rajskou omáčkou

Kuřecí křidélka v medu

Kuřecí maláí

Kuřecí maso po čínsku

Kuřecí maso po provensálsku

Kuřecí nudličky

Kuřecí nudličky se salámem

Kuřecí perkelt

Kuřecí perkelt

Kuřecí proužky Machaca

Kuřecí prsa na žampiónech

Kuřecí prsa s kari omáčkou

Kuřecí prsa s mandlemi

Kuřecí prsíčka Mexicana se salátem

Kuřecí prsíčka na zeleném pepři s liškami

Rusko   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Kuřecí prsíčka Požarski

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  1/2  kuře i s játry, 20 dkg mletého masa (nejlépe telecího), 1/2 lžičky muškátového květu, 1/2 lžíce koňaku, 1/2 dl smetany, 1/2  vejce, 4 lžíce másla, sůl, 115 dkg žampiónů, 1/2 lžíce zelené petrželky
zkopírováno z http://www.tacos.cz Vykostěná kuřecí stehna umeleme s telecím masem a s játry, osolíme, okořeníme, smícháme se smetanou a s vejcem, popřípadě zahustíme lžící strouhanky, přidáme petrželku. Kuřecí prsa zbavíme kostí a kůže, naklepeme, osolíme, opepříme, naplníme nádivkou, sepneme jehlicemi a opečeme na másle. Pak zvolna upečeme v troubě doměkka spolu se žampióny pokrájenými na polovičky. Porce polijeme lžící koňaku, zapálíme a zhasneme plamen.

www.tacos.cz Kuřecí prsíčka Požarski podáváme s vařenými brambory, zdobíme rajčaty a petrželkou. K tomu hlávkový salát.

vloženo 01.01.2007    zobrazeno 1990x    verze pro tisk

Kuřecí prsíčka s chřestem

Kuřecí prsíčka se zeleninou