cpt. Cook
 

Kuřecí maso po provensálsku

Kuřecí mole se čtyřmi chilli papričkami

Kuřecí nudličky

Kuřecí nudličky se salámem

Kuřecí nugety

Kuřecí perkelt

Kuřecí perkelt

Kuřecí proužky Machaca

Kuřecí prsa na žampiónech

Kuřecí prsa Orloff

Kuřecí prsa s kari omáčkou

Kuřecí prsa s mandlemi

Kuřecí prsíčka Mexicana se salátem

Kuřecí prsíčka na zeleném pepři s liškami

Rusko   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Kuřecí prsíčka Požarski

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  1/2  kuře i s játry, 20 dkg mletého masa (nejlépe telecího), 1/2 lžičky muškátového květu, 1/2 lžíce koňaku, 1/2 dl smetany, 1/2  vejce, 4 lžíce másla, sůl, 115 dkg žampiónů, 1/2 lžíce zelené petrželky
zkopírováno z http://www.tacos.cz Vykostěná kuřecí stehna umeleme s telecím masem a s játry, osolíme, okořeníme, smícháme se smetanou a s vejcem, popřípadě zahustíme lžící strouhanky, přidáme petrželku. Kuřecí prsa zbavíme kostí a kůže, naklepeme, osolíme, opepříme, naplníme nádivkou, sepneme jehlicemi a opečeme na másle. Pak zvolna upečeme v troubě doměkka spolu se žampióny pokrájenými na polovičky. Porce polijeme lžící koňaku, zapálíme a zhasneme plamen.

www.tacos.cz Kuřecí prsíčka Požarski podáváme s vařenými brambory, zdobíme rajčaty a petrželkou. K tomu hlávkový salát.

vloženo 01.01.2007    zobrazeno 2509x    verze pro tisk

Kuřecí prsíčka s chřestem

Kuřecí prsíčka se zeleninou

Kuřecí prsíčka v plátku šunky

Kuřecí puláo

Kuřecí ragú s houbami a omáčkou