cpt. Cook
 

Kuřecí kofte
(Tavuk koftesi)

Kuřecí kostky Kung-pao

Kuřecí křidélka s rajskou omáčkou

Kuřecí křidélka v medu

Kuřecí maláí

Kuřecí maso po čínsku

Kuřecí maso po provensálsku

Kuřecí nudličky

Kuřecí nudličky se salámem

Kuřecí perkelt

Kuřecí perkelt

Kuřecí proužky Machaca

Kuřecí prsa na žampiónech

Kuřecí prsa s kari omáčkou

Kuřecí prsa s mandlemi

   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Kuřecí prsíčka Mexicana se salátem

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  

Na salát: 60 dkg zelí, 2  cibule, 1/2  paprika (červená), 1/2  zelená paprika, 8 lžic oleje, 4 lžíce octa, sůl, mletý pepř,

Na maso: 1/2 kg brambor, 4 lžíce olivového oleje, sůl, kmín, 60 dkg kuřecích prsíček

zkopírováno z http://www.tacos.cz Bílé zelí nastrouháme najemno. Oloupanou cibuli nadrobno nakrájíme. Paprikové lusky omyjeme, očistíme a nakrájíme na tenké nudličky. Dohladka ušleháme olej, ocet, sůl a pepř. Vmícháme se zbylými přísadami do salátu a necháme vsáknout.

www.tacos.cz Oloupeme brambory a podélně je rozčtvrtíme. Rozložíme na plech, který můžeme potřít česnekem, pokapeme olejem, trochu osolíme a posypeme kmínem. Při 220 °C pečeme asi 45 minut. Asi po 25 minutách snížíme teplotu na 200 °C. K bramborám přidáme filety z kuřecího masa a doměkka je upečeme. Na talířích úhledně rozložíme maso, brambory a salát.

vloženo 01.01.2007    zobrazeno 1758x    verze pro tisk

Kuřecí prsíčka na zeleném pepři s liškami

Kuřecí prsíčka Požarski

Kuřecí prsíčka s chřestem

Kuřecí prsíčka se zeleninou