cpt. Cook
 

Kuřecí kofte
(Tavuk koftesi)

Kuřecí kostky Kung-pao

Kuřecí křidélka s rajskou omáčkou

Kuřecí křidélka v medu

Kuřecí maláí

Kuřecí maso po čínsku

Kuřecí maso po provensálsku

Kuřecí nudličky

Kuřecí nudličky se salámem

Kuřecí perkelt

Kuřecí perkelt

Kuřecí proužky Machaca

Kuřecí prsa na žampiónech

Kuřecí prsa s kari omáčkou

Kuřecí prsa s mandlemi

Kuřecí prsíčka Mexicana se salátem

   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Kuřecí prsíčka na zeleném pepři s liškami

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  60 dkg kuřecích prsíček bez kosti, sůl, zelený pepř, mletý zázvor, 10 dkg lišek, olej, 1/2 lžička hladké mouky, vývar, šlehačka, koňak
zkopírováno z http://www.tacos.cz Vykostěná kuřecí prsa osolíme, lehce posypeme zázvorem, obalíme v hladké mouce a opečeme na oleji ze všech stran. Přidáme oprané lišky a dáme společně do trouby nebo grilu péci asi na 10 minut (je nutné, aby maso zůstalo růžové). Upečená prsa přendáme a až do podávání udržujeme v teple. Výpek s liškami lehce zaprášíme moukou, rozředíme vývarem a povaříme. Nakonec zjemníme šlehačkou a dochutíme několika kapkami koňaku.

www.tacos.cz Příloha: petrželové noky z odpalovaného těsta

vloženo 01.01.2007    zobrazeno 2277x    verze pro tisk

Kuřecí prsíčka Požarski

Kuřecí prsíčka s chřestem

Kuřecí prsíčka se zeleninou