cpt. Cook
 

Jemný bratislavský guláš

Jihomoravský tokáň

Jihomoravský vepřový guláš

Karlovarský guláš

Kentucký guláš

Klasický guláš

Knížecí guláš

Kotlíkový guláš

Kotlíkový guláš

Kotlíkový guláš

Králičí guláš s feferonkou

Kůzlečí ragú

Maďarský guláš

Maďarský guláš

   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Maďarský tokáň

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  1/4 kg hovězí kýty, 1/4 kg vepřové kýty, 1/4 kg telecí kýty, 15 dkg slaniny, 1/2 lžíce másla, 2 středně velké cibule, 1/2 rovná lžička mleté papriky, 3  papriky, 3  rajčata, 1/4 l kysané smetany, 1/2 lžička hrubé mouky, sůl
zkopírováno z http://www.tacos.cz V kastrole vyškvaříme drobně nakrájenou slaninu do sklovita, přidáme máslo a drobně nakrájenou cibuli. Jakmile cibule zpění, přidáme na malé kousky nakrájené hovězí maso (z kýty), osolíme a dusíme asi 20 minut. Přidáme stejně pokrájené maso vepřové a chvíli dusíme. Naposled dáme maso telecí (vykostěné králičí nebo kuřecí), a dusíme do poloměkka. Odjadřincované zelené paprikové lusky nakrájíme na proužky a přidáme je k masu. Rajčata oloupeme, nakrájíme na větší kousky a též je přidáme k masu. Dle potřeby přisolíme. Na konec přilijeme smetanu smíchanou s moukou a necháme krátce povařit.

www.tacos.cz Příloha: noky

vloženo 01.01.2007    zobrazeno 1652x    verze pro tisk

Mexický guláš

Okurkové ragú s houbami a masem

Perkelt z párků

Perkelt z párků

Perské ragú