cpt. Cook
 

Jehněčí nebo kůzlečí guláš

Jehněčí nebo telecí ragú

Jemný bratislavský guláš

Jihomoravský tokáň

Jihomoravský vepřový guláš

Karlovarský guláš

Kentucký guláš

Klasický guláš

Knížecí guláš

Kotlíkový guláš

Kotlíkový guláš

Kotlíkový guláš

Králičí guláš s feferonkou

Kůzlečí ragú

Maďarský guláš

Maďarský guláš

   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Maďarský tokáň

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  1/4 kg hovězí kýty, 1/4 kg vepřové kýty, 1/4 kg telecí kýty, 15 dkg slaniny, 1/2 lžíce másla, 2 středně velké cibule, 1/2 rovná lžička mleté papriky, 3  papriky, 3  rajčata, 1/4 l kysané smetany, 1/2 lžička hrubé mouky, sůl
zkopírováno z http://www.tacos.cz V kastrole vyškvaříme drobně nakrájenou slaninu do sklovita, přidáme máslo a drobně nakrájenou cibuli. Jakmile cibule zpění, přidáme na malé kousky nakrájené hovězí maso (z kýty), osolíme a dusíme asi 20 minut. Přidáme stejně pokrájené maso vepřové a chvíli dusíme. Naposled dáme maso telecí (vykostěné králičí nebo kuřecí), a dusíme do poloměkka. Odjadřincované zelené paprikové lusky nakrájíme na proužky a přidáme je k masu. Rajčata oloupeme, nakrájíme na větší kousky a též je přidáme k masu. Dle potřeby přisolíme. Na konec přilijeme smetanu smíchanou s moukou a necháme krátce povařit.

www.tacos.cz Příloha: noky

vloženo 01.01.2007    zobrazeno 2218x    verze pro tisk

Mexický guláš

Okurkové ragú s houbami a masem

Perkelt z párků