cpt. Cook
 

Okurkové ragú s houbami a masem

Perkelt z párků

Perkelt z párků

Perské ragú

Pikantní guláš

Pikantní hovězí ragú

Pikantní kotlík s vepřovým masem

Pivovarský tokáň

Plzeňský guláš

Pomalu pečené vepřové na pórku a cideru
(Slow-cooked pork, cider and sage hotpot)

   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Pražský guláš

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  150 dkg zadního hovězího nakrájeného na kostky, 115 dkg telecího masa nakrájeného na kostky, 115 dkg vepřového plecka nakrájeného na kostky, 150 dkg cibule nakrájené nahrubo, 10 dkg rostlinného tuku, 8 lžic rajčatového protlaku, 2.15 dl bílého vína, 2.15 dl kysané smetany, sůl, mletý pepř
zkopírováno z http://www.tacos.cz V hluboké pánvi na rozpáleném tuku osmažíme cibuli do zlatova. Přidáme hovězí maso a krátce osmahneme. Přidáme sůl a rajský protlak, oheň snížíme na minimum, pánev přikryjeme pokličkou a dusíme 30 minut. Přidáme telecí a vepřové maso a dusíme další 1 hodinu. Přilijeme víno a dusíme dalších 30 minut. Pomalu vmícháme kysanou smetanu, prohřejeme, dochutíme solí a pepřem a podáváme.
vloženo 01.01.2007    zobrazeno 2153x    verze pro tisk

Ragú z telecího
(Blanquette de veau)

Rumunský guláš

Rybí paprikáš

Řecký guláš

Segedín z uzeného kuřete

Segedínský guláš

Segedínský guláš

Sekulský guláš

Selský vepřový guláš s křenem