cpt. Cook
 

   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Okurkové ragú s houbami a masem

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  30 dkg salátové okurky, 215 dkg telecí kýty, 10 dkg žampiónů nebo jiné houby, 8 dkg másla, 1/2  cibule, sůl, 1/2 lžíce hladké mouky, 1/2  citrón, 1/2 šálku smetany, 1/2  žloutek, kopr nebo pažitka
zkopírováno z http://www.tacos.cz Na polovině másla a na cibuli podusíme do měkka na kostky nakrájené telecí maso, zaprášíme je moukou, necháme zasmahnout a pak teprve podlijeme smetanou. Mezitím nakrájíme na kostky loupané, jader zbavené okurky, které osolíme a podusíme na druhé polovině másla zároveň s plátky hub. Maso spojíme s okurkami, vmícháme žloutek a hodně sekaného kopru. Necháme krátce přejít varem. Kopr zakapeme pro zvýšení chuti citrónem.
vloženo 01.01.2007    zobrazeno 1908x    verze pro tisk

Perkelt z párků

Perkelt z párků

Perské ragú

Pikantní guláš

Pikantní hovězí ragú

Pikantní kotlík s vepřovým masem

Pivovarský tokáň

Plzeňský guláš

Pomalu pečené vepřové na pórku a cideru
(Slow-cooked pork, cider and sage hotpot)

Pražský guláš

Ragú z telecího
(Blanquette de veau)

Rumunský guláš

Rybí paprikáš

Řecký guláš

Segedín z uzeného kuřete

Segedínský guláš

Segedínský guláš

Sekulský guláš

Selský vepřový guláš s křenem