cpt. Cook
 

Jehněčí nebo kůzlečí guláš

Jehněčí nebo telecí ragú

Jemný bratislavský guláš

Jihomoravský tokáň

Jihomoravský vepřový guláš

Karlovarský guláš

Kentucký guláš

Klasický guláš

Knížecí guláš

Kotlíkový guláš

Kotlíkový guláš

Kotlíkový guláš

Králičí guláš s feferonkou

Kůzlečí ragú

Maďarský guláš

Maďarský guláš

Maďarský tokáň

Mexický guláš

   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Okurkové ragú s houbami a masem

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  30 dkg salátové okurky, 215 dkg telecí kýty, 10 dkg žampiónů nebo jiné houby, 8 dkg másla, 1/2  cibule, sůl, 1/2 lžíce hladké mouky, 1/2  citrón, 1/2 šálku smetany, 1/2  žloutek, kopr nebo pažitka
zkopírováno z http://www.tacos.cz Na polovině másla a na cibuli podusíme do měkka na kostky nakrájené telecí maso, zaprášíme je moukou, necháme zasmahnout a pak teprve podlijeme smetanou. Mezitím nakrájíme na kostky loupané, jader zbavené okurky, které osolíme a podusíme na druhé polovině másla zároveň s plátky hub. Maso spojíme s okurkami, vmícháme žloutek a hodně sekaného kopru. Necháme krátce přejít varem. Kopr zakapeme pro zvýšení chuti citrónem.
vloženo 01.01.2007    zobrazeno 1576x    verze pro tisk

Perkelt z párků