cpt. Cook
 

Okurkové ragú s houbami a masem

Perkelt z párků

   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Perkelt z párků

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  4  párky, 1/2  cibule, 1/2 lžíce oleje, 1/2 lžíce mleté papriky, 1/2 stroužek česneku, sůl
zkopírováno z http://www.tacos.cz Na tuku zpěníme jemně nakrájenou cibuli, přidáme papriku, zamícháme a podlijeme. Česnek rozetřeme se solí, přidáme ke šťávě, za mírného podlévání zvolna dusíme, až se cibule rozvaří a omáčka zhoustne. Asi 10 minut před koncem varu přidáme párek nakrájený na 1-2 centimetrové kousky a povaříme. Podáváme s těstovinami nebo noky a zeleninovým salátem.
vloženo 01.01.2007    zobrazeno 2148x    verze pro tisk

Perské ragú

Pikantní guláš

Pikantní hovězí ragú

Pikantní kotlík s vepřovým masem

Pivovarský tokáň

Plzeňský guláš

Pomalu pečené vepřové na pórku a cideru
(Slow-cooked pork, cider and sage hotpot)

Pražský guláš

Ragú z telecího
(Blanquette de veau)

Rumunský guláš

Rybí paprikáš

Řecký guláš

Segedín z uzeného kuřete

Segedínský guláš

Segedínský guláš

Sekulský guláš

Selský vepřový guláš s křenem