cpt. Cook
 

Jemný bratislavský guláš

Jihomoravský tokáň

Jihomoravský vepřový guláš

Karlovarský guláš

Kentucký guláš

Klasický guláš

Knížecí guláš

Kotlíkový guláš

Kotlíkový guláš

Kotlíkový guláš

Králičí guláš s feferonkou

Kůzlečí ragú

Maďarský guláš

Maďarský guláš

Maďarský tokáň

   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Mexický guláš

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  60 dkg předního hovězího, sůl, mletý pepř, 8 dkg vepřového sádla, 30 dkg cibule,  špetka chilli, 115 dkg zeleného hrášku, 4 dkg rajčatového protlaku nebo loupaná rajčata, 3 dkg hladké mouky, 15 dkg eidamu
zkopírováno z http://www.tacos.cz Maso nakrájíme na kostky, osolíme, okořeníme, vložíme na osmaženou cibulli a když se osmaží, podlijeme je vodou, přidáme protlak a dusíme doměkka. Měkké maso vyndáme. Vydušenou šťávu zaprášíme moukou, osmažíme, zředíme vodou, rozšleháme a provaříme. Z rýže a zeleného hrášku uděláme věnec, doprostřed vložíme omáčku, na ni maso a sypeme strouhaným sýrem.
vloženo 01.01.2007    zobrazeno 2020x    verze pro tisk

Okurkové ragú s houbami a masem

Perkelt z párků

Perkelt z párků

Perské ragú