cpt. Cook
 

Jehněčí nebo kůzlečí guláš

Jehněčí nebo telecí ragú

Jemný bratislavský guláš

Jihomoravský tokáň

Jihomoravský vepřový guláš

Karlovarský guláš

Kentucký guláš

Klasický guláš

Knížecí guláš

Kotlíkový guláš

Kotlíkový guláš

Kotlíkový guláš

Králičí guláš s feferonkou

Kůzlečí ragú

Maďarský guláš

Maďarský guláš

Maďarský tokáň

   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Mexický guláš

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  60 dkg předního hovězího, sůl, mletý pepř, 8 dkg vepřového sádla, 30 dkg cibule,  špetka chilli, 115 dkg zeleného hrášku, 4 dkg rajčatového protlaku nebo loupaná rajčata, 3 dkg hladké mouky, 15 dkg eidamu
zkopírováno z http://www.tacos.cz Maso nakrájíme na kostky, osolíme, okořeníme, vložíme na osmaženou cibulli a když se osmaží, podlijeme je vodou, přidáme protlak a dusíme doměkka. Měkké maso vyndáme. Vydušenou šťávu zaprášíme moukou, osmažíme, zředíme vodou, rozšleháme a provaříme. Z rýže a zeleného hrášku uděláme věnec, doprostřed vložíme omáčku, na ni maso a sypeme strouhaným sýrem.
vloženo 01.01.2007    zobrazeno 2128x    verze pro tisk

Okurkové ragú s houbami a masem

Perkelt z párků