cpt. Cook
 

Okurkové ragú s houbami a masem

Perkelt z párků

Perkelt z párků

Perské ragú

Pikantní guláš

Pikantní hovězí ragú

Pikantní kotlík s vepřovým masem

Pivovarský tokáň

Plzeňský guláš

Pomalu pečené vepřové na pórku a cideru
(Slow-cooked pork, cider and sage hotpot)

Pražský guláš

Ragú z telecího
(Blanquette de veau)

   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Rumunský guláš

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  115 dkg slaniny nakrájené na menší kousky, 1/2  cibule nakrájená na větší kousky, 3 stroužky česneku rozetřeného, 4  feferonky nakrájené nadrobno, 2 lžíce mleté papriky, 1/2 lžičky kmínu, 80 dkg hovězího masa na guláš, 1/2  petržel oloupaná a nakrájená na větší kusy, 6 dl hovězího vývaru, 2  červené papriky nakrájené na větší kousky, 2  brambory oloupané a nakrájené na menší kousky, 2  rajčata nakrájená na kousky, 10 dkg těstovin, sůl, zelená petrželka
zkopírováno z http://www.tacos.cz Ve větším hrnci krátce osmahneme slaninu. Přidáme cibuli a za stálého míchání osmahneme do zlatova. Přidáme česnek a feferonky, zamícháme a krátce povaříme. Hrnec sundáme z plamene, vmícháme sladkou papriku s kmínem. Hrnec vrátíme na oheň, přidáme hovězí maso, petržel a vývar. Přivedeme k varu, snížíme plamen na minimum, přikryjeme pokličkou a dusíme 90 minut. Přidáme papriku, brambory, rajčata a sůl. Plamen zvýšíme na střední a guláš vaříme dalších 30 minut. Přidáme těstoviny a vaříme tak dlouhou, až jsou měkké. Posypeme nasekanou petrželkou.
vloženo 01.01.2007    zobrazeno 3255x    verze pro tisk

Rybí paprikáš

Řecký guláš

Segedín z uzeného kuřete

Segedínský guláš

Segedínský guláš

Sekulský guláš

Selský vepřový guláš s křenem