cpt. Cook
 

Okurkové ragú s houbami a masem

Perkelt z párků

Perkelt z párků

Perské ragú

Pikantní guláš

Pikantní hovězí ragú

Pikantní kotlík s vepřovým masem

Pivovarský tokáň

Plzeňský guláš

Pomalu pečené vepřové na pórku a cideru
(Slow-cooked pork, cider and sage hotpot)

Pražský guláš

Ragú z telecího
(Blanquette de veau)

Rumunský guláš

Rybí paprikáš

Řecký guláš

   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Segedín z uzeného kuřete

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  4  kuřecí stehna (uzené), 2  cibule, 1/2 lžíce kmínu, 3 lžíce mleté papriky, 4 dl vody, 40 dkg kysaného zelí, 2 dl šlehačky, olej, sůl, mletý pepř
zkopírováno z http://www.tacos.cz Z uzených kuřecích stehen obereme maso a nakrájíme ho na hrubé kousky. Najemno nakrájenou cibuli orestujeme na oleji dozlatova společně s kmínem, přidáme sladkou papriku, krátce zpěníme a zalijeme vodou, přidáme maso a kysané zelí, osolíme, opepříme, přivedeme k varu a povaříme přibližně 15 - 20 minut. Na závěr zjemníme smetanou a krátce provaříme. Podáváme nejlépe s chlebem.
vloženo 29.03.2008    zobrazeno 2219x    verze pro tisk

Segedínský guláš

Segedínský guláš

Sekulský guláš

Selský vepřový guláš s křenem