cpt. Cook
 

Okurkové ragú s houbami a masem

Perkelt z párků

Perkelt z párků

Perské ragú

Pikantní guláš

Pikantní hovězí ragú

Pikantní kotlík s vepřovým masem

Pivovarský tokáň

Plzeňský guláš

Pomalu pečené vepřové na pórku a cideru
(Slow-cooked pork, cider and sage hotpot)

Pražský guláš

Ragú z telecího
(Blanquette de veau)

Rumunský guláš

Rybí paprikáš

   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Řecký guláš

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  60 dkg vepřového plecka nebo ramínka, 6 lžic oleje, 1/2  cibule, 1/2 lžička mleté papriky, mletý pepř, sůl, 4 dkg celeru, 1/2 lžíce hladké mouky, 4 lžíce strouhaného tvrdého sýra, 3  vejce, citrón
zkopírováno z http://www.tacos.cz Na rozehřátém oleji osmahneme ze všech stran na kostky nakrájené maso, přidáme nadrobno nakrájenou cibuli, osmahneme, osolíme, opepříme, vmícháme papriku, mírně podlijeme a dusíme, podle potřeby podléváme. Nakonec šťávu zaprášíme moukou, povaříme a dochutíme. Jednotlivé porce guláše posypeme na talíři sýrem a obložíme natvrdo vařenými a na kostičky nakrájenými vejci a plátkem citrónu. Podáváme s rýží.
vloženo 01.01.2007    zobrazeno 2765x    verze pro tisk

Segedín z uzeného kuřete

Segedínský guláš

Segedínský guláš

Sekulský guláš

Selský vepřový guláš s křenem