cpt. Cook
 

Játrová pěna

Kapr ve smetanové marinádě

Kaštanová pěna s uzeným lososem na mesclun salátu
(Mousse de châtaignes au saumon-fumé sur petites salades de mesclun)

Kaviár z baklažánů

Koktajl z kuřete

Krabí koktejl

Krabí maso na karí

Krevetkový koktajl

Krevety Tokyo

Kuřecí játra na sherry

Kuřecí salát

Kuřecí salát s petrželkou

Květákový salát s vejcem

Lososová majonéza

Lososové překvapení s čerstvým kozím sýrem

Lososový aspik s pomeranči

Lososový koktail

   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Marinované žampióny

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  150 dkg malých žampiónů, 6 stroužků rozdrceného česneku, 10 dkg zelených oliv, 1/2 lžíce tymiánu, 4 lžíce nasekané zelené petrželky, 1/2 dl suchého bílého vína, 2 lžíce olivového oleje, mletý pepř
zkopírováno z http://www.tacos.cz Všechny přísady smícháme ve skleněné misce. Misku přikryjeme a necháme v ledničce marinovat přes noc.
vloženo 01.01.2007    zobrazeno 2556x    verze pro tisk

Meloun s parmskou šunkou

Mexické krevety