cpt. Cook
 

Nudličky z kuřecího masa s pikantní omáčkou

Okurky se syrovou zeleninou

Paprikové závitky s petrželkou, kapary a ančovičkami
(Involtini di peperoni con prezzemolo, capperi e acciughe)

Papriky plněné sýrem niva

Paštika z kuřecích jater

Paštika z vepřových jater

Pečené papriky

Pěna z tuňáka s bazalkou

Peynirli haydari

Pikantní papričky
(Peperoncini stuzzicanti)

Plněná vejce

Plněná vejce

Plněná vejce studená

Itálie   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Plněné trubičky s ančovičkami a kapary

Cannoncini ripieni alle acciughe e capperi

recept ze stránek www.tacos.cz
8 porcí:  215 dkg lístkového těsta, 115 dkg šunky, 1/2 dl šlehačky, 8 dkg nakládaných kapií, 4  ančovičky, 1/2 lžíce kaparů, bazalka
zkopírováno z http://www.tacos.cz Listové těsto vyválejte na obdélník (25x35 cm z váhy 1/4 kg), potřete ho vodou a nakrájejte podél 25 cm strany na pruhy o šířce asi 2 cm, po dvou pruzích na porci. Každý pruh pruh obtočte kolem trubiček na přípravu kremrolí vlhkou stranou dovnitř a konce přitiskněte. Trubičky rozložte na plech vyložený papírem na pečení a pečte asi 11 minut v troubě předehřáté na 200 °C. Po vyjmutí z trouby je ihned sklepněte z trubiček a nechte vychladnout.

www.tacos.cz Rozmixujte papriku, ančovičky, hrst bazalky, slité kapary (ne úplně na jemno). Přimíchejte ušlehanou smetanu a pokud je třeba, směs dosolte. Pomocí cukrářského sáčku naplňte vychladlé trubičky a ihned podávajte, dokud je těsto křehké.

www.tacos.cz

vloženo 01.01.2007    zobrazeno 2248x    verze pro tisk

Plněný citrón

Plněný chléb

Pohár

Předkrm z cukety

Rajčata plněná kuřecím salátem

Rajčata plněná tvarohem