cpt. Cook
 

Mexické krevety

Nudličky z kuřecího masa s pikantní omáčkou

Okurky se syrovou zeleninou

Paprikové závitky s petrželkou, kapary a ančovičkami
(Involtini di peperoni con prezzemolo, capperi e acciughe)

Papriky plněné sýrem niva

Paštika z kuřecích jater

Paštika z vepřových jater

Pečené papriky

Pěna z tuňáka s bazalkou

Peynirli haydari

Pikantní papričky
(Peperoncini stuzzicanti)

Plněná vejce

Plněná vejce

Plněná vejce studená

Plněné trubičky s ančovičkami a kapary
(Cannoncini ripieni alle acciughe e capperi)

   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Plněný citrón

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  4  citróny, 8  sardinek, 2 dl žervé, 6 lžic kysané smetany, 1/2 lžička kremžské hořčice, 1/2 lžička cibule nakrájené nadrobno, 1/2 lžička mleté papriky, 1/2  citrónu na šťávu, cayenský pepř, sůl, zelená petrželka na ozdobu
zkopírováno z http://www.tacos.cz Silvestrovská specialita: odřízneme vršky citrónů a vydlabeme dužinu. V misce smícháme sardinky, žervé, kysanou smetanu a hořčici, přidáme cibuli, papriku a citrónovou šťávu. Dobře promícháme, dochutíme solí a kajenským pepřem a vzniklou směsí vyplníme citróny. Ozdobíme čerstvě nasekanou petrželkou a podáváme s horkou topinkou.
vloženo 01.01.2007    zobrazeno 2066x    verze pro tisk

Plněný chléb

Pohár

Předkrm z cukety

Rajčata plněná kuřecím salátem