cpt. Cook
 

Játrová pěna

Kapr ve smetanové marinádě

Kaštanová pěna s uzeným lososem na mesclun salátu
(Mousse de châtaignes au saumon-fumé sur petites salades de mesclun)

Kaviár z baklažánů

Koktajl z kuřete

Krabí koktejl

Krabí maso na karí

Krevetkový koktajl

Krevety Tokyo

Kuřecí játra na sherry

Kuřecí salát

Kuřecí salát s petrželkou

Květákový salát s vejcem

Lososová majonéza

Lososové překvapení s čerstvým kozím sýrem

Lososový aspik s pomeranči

Lososový koktail

Marinované žampióny

Meloun s parmskou šunkou

Mexico   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Mexické krevety

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  40 uvařených krevet, 3  feferonky nakrájené nadrobno, 2 lžíce citrónové šťávy, 1/2 lžíce zelené petrželky, 1/2 lžíce oleje, 2  avokáda, 1/2 lžička krystalového cukru, sůl, mletý pepř, citrón na ozdobu
zkopírováno z http://www.tacos.cz Ve velké míse smícháme feferonky, petrželku, citrónovou šťávu, olej, cukr, sůl a pepř a dobře promícháme. Přidáme krevety a znovu dobře promícháme. Avokádo rozkrojíme na polovinu, vyndáme pecku, oloupeme a nakrájíme asi na 3 cm kousky. Nakrájené avokádo opatrně smícháme s připravenou směsí. Na špejle napícháme krevety a kousky avokáda a podáváme s kousky citrónu.
vloženo 01.01.2007    zobrazeno 2652x    verze pro tisk