cpt. Cook
 

Játrová pěna

Kapr ve smetanové marinádě

Kaviár z baklažánů

Koktajl z kuřete

Krabí koktejl

Krabí maso na karí

Krevetkový koktajl

Krevety Tokyo

Kuřecí játra na sherry

Kuřecí salát

Kuřecí salát s petrželkou

Květákový salát s vejcem

Lososová majonéza

Lososový aspik s pomeranči

Lososový koktail

Marinované žampióny

Meloun s parmskou šunkou

Mexické krevety

Nudličky z kuřecího masa s pikantní omáčkou

   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Okurky se syrovou zeleninou

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  150 dkg čerstvých okurek, 20 dkg rajčat, 115 dkg čerstvého zelí, 1/2  vejce, 2 dl kysané smetany, sůl, kopr, citrónová šťáva
zkopírováno z http://www.tacos.cz Oloupané okurky rozpůlíme po délce, vybereme semena a vyhloubíme. Rajčata a vydlabanou dužninu okurek drobně pokrájíme, zelí jemně nakrouháme, přidáme rozsekané natvrdo uvařené vejce. Smícháme s polovinou smetany, přisolíme a okyselíme. Touto směsí naplníme okurky. Každou porci polijeme zbytkem smetany a posypeme koprem. Podáváme jako předkrm nebo jako letní večeři s tmavým chlebem s máslem. Místo kopru můžeme použít pro zpestření chuti řeřichu, bazalku nebo pažitku.
vloženo 01.01.2007    zobrazeno 1527x    verze pro tisk