cpt. Cook
 

Itálie   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Paprikové závitky s petrželkou, kapary a ančovičkami

Involtini di peperoni con prezzemolo, capperi e acciughe

recept ze stránek www.tacos.cz
8 kusů:  2  žluté papriky, 2  červené papriky, 2 lžíce strouhanky, 115  ančoviček, 1/2 snítka zelené petrželky, 2 lžíce nakládaných kaparů, 3 listy bazalky, sůl, mletý pepř, 1/2 stroužek česneku, extra virgin olivový olej, tuňáková omáčka
zkopírováno z http://www.tacos.cz Očistěte a omyjte papriky, nakrájejte je na široké plátky, položte je na plech pokrytý pečicím papírem a grilujte je 25 minut. Papriky nechte vychladnout a poté je oloupejte. Nasekejte sardelové filety s petrželkou a česnekem a dejte je stranou do mísy. Strouhanku opečte na pánvi, přidejte ji do mísy s kapkou oleje, špetkou soli a promíchejte. Papriky potřete trochou tuňákové omáčky, na omáčku rozdělte sardelovou směs, srolujte je a vytvořte závitky, které zajistěte párátkem. Nechte je dochutit a podávejte jako předkrm nebo přílohu.
vloženo 10.01.2022    zobrazeno 156x    verze pro tisk

Papriky plněné sýrem niva

Paštika z kuřecích jater

Paštika z vepřových jater

Pečené papriky

Pěna z tuňáka s bazalkou

Peynirli haydari

Pikantní papričky
(Peperoncini stuzzicanti)

Plněná vejce

Plněná vejce

Plněná vejce studená

Plněné trubičky s ančovičkami a kapary
(Cannoncini ripieni alle acciughe e capperi)

Plněný citrón

Plněný chléb

Pohár

Předkrm z cukety

Rajčata plněná kuřecím salátem

Rajčata plněná tvarohem

Rajčata plněná vajíčkovou náplní

Rajčata s drožďovou pomazánkou