cpt. Cook
 

Aidža s uzenými šproty

Alici a Beccafico
(Ančovičky na způsob beccafico)

Baccalà alla lucana
(Sušená treska po lukánsku)

Brandáda z tresky

Ďábelská treska

Dušená ryba

Filé z mořského lososa přírodní

Filé z tresky s citrónovým máslem

Filety z kambaly po normandsku
(Filets de sole normande)

Fish pie
(Parmentier de poisson)

Kambala na bílém víně
(Turbot au vin blanc)

Kořeněná makrela

Makrela na bobkovém listu

Makrela na řecký způsob

Makrela se špenátem

Makrely s cibulí a smetanou

   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Mečoun

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  4 plátky mečouna, 2 lžíce olivového oleje, 1/2  cibule nasekaná nadrobno, 115 dkg rozčtvrcených oliv, 10 dkg rozinek, 1/2 lžíce octa, hladká mouka, sůl, mletý pepř
zkopírováno z http://www.tacos.cz Smícháme mouku se solí a pepřem a ve vzniklé směsi obalíme steaky. Rozpálíme olej na pánvi a rychle osmahneme. Rybu odstraníme, na pánvi osmahneme cibuli, přidáme olivy a rozinky a 2 minuty povaříme. Přidáme rybu, ocet a povaříme další 2 minuty.
vloženo 01.01.2007    zobrazeno 3012x    verze pro tisk

Mečoun na rozmarýně

Mečoun s okurkovou omáčkou

Mořská ryba na žampiónech se smetanou