cpt. Cook
 

Mečoun s okurkovou omáčkou

Mořská ryba na žampiónech se smetanou

Mořská ryba se zeleninou

Mořské ragú s anýzovkou

Mořský vlkouš flambovaný v anýzu

Nočky z uzené tresky

Ocas z tuňáka v makové krustě

Itálie - Lazio   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Palombo con piselli

Žralok na hrášku

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  4 plátky žraloka, česnek, zelená petrželka, 20 dkg rajčat, 32 dkg zeleného hrášku, sůl, mletý pepř, olivový olej
zkopírováno z http://www.tacos.cz Na velké pánvi osmahneme v oleji jemně nasekaný česnek a zelenou petrželku. Když česnek začne zlátnout, přidáme čerstvý zelený hrášek a drcená oloupaná rajčata. Vaříme na mírném ohni asi půl hodiny, pak přidáme plátky ryby (žralok máčka), dochutíme troškou soli a pepře a dále vaříme dalších 10 minut, plátky masa obracíme. Podáváme ihned horké, zalité omáčkou s hráškem.
vloženo 09.07.2010    zobrazeno 2116x    verze pro tisk

Pečená makrela podle žabulky

Pečená treska s těstovinovou rýží a pikantní klobásou

Plátky à la Deauvillaise

Platýs na smetaně

Platýs plněný mandlemi a cizrnou
(Sogliole farcite con mandorle e ceci)

Platýs po provensálsku
(Limandes à la provençale)

Platýs Veracruz

Pražma s otevřenými lasagnemi

Ropušnice v bláznivé vodě
(Scorfano all'acqua pazza)

Ryba pečená s kmínem

Ryba pěti vůní na šanghajský způsob

Ryba s mandlemi