cpt. Cook
 

Aidža s uzenými šproty

Alici a Beccafico
(Ančovičky na způsob beccafico)

Baccalà alla lucana
(Sušená treska po lukánsku)

Brandáda z tresky

Ďábelská treska

Dušená ryba

Filé z mořského lososa přírodní

Filé z tresky s citrónovým máslem

Filety z kambaly po normandsku
(Filets de sole normande)

Fish pie
(Parmentier de poisson)

Kambala na bílém víně
(Turbot au vin blanc)

Kořeněná makrela

Makrela na bobkovém listu

Makrela na řecký způsob

Makrela se špenátem

Makrely s cibulí a smetanou

Mečoun

   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Mečoun na rozmarýně

recept ze stránek www.tacos.cz
4 porce:  4 plátky mečouna, 6 lžic másla, 1/2 lžíce oleje, 1/2 dl bílého vína, 1/2 lžička rozmarýnu, 3 lžíce hladké mouky, sůl, mletý pepř
zkopírováno z http://www.tacos.cz Mečouna obalíme v mouce, do masa vetřeme rozmarýnu a stejky potřeme olejem. V pánvi rozpálíme většinu másla a na něm opečeme mečouna, asi 7 minut na každé straně. Posolíme a přendáme na talíře. Do pánve přilijeme víno a dáme zbytek másla, dobře prohřejeme a nalijeme na stejky.
vloženo 01.01.2007    zobrazeno 3046x    verze pro tisk

Mečoun s okurkovou omáčkou

Mořská ryba na žampiónech se smetanou