cpt. Cook
 

Mečoun s okurkovou omáčkou

Mořská ryba na žampiónech se smetanou

Mořská ryba se zeleninou

Mořské ragú s anýzovkou

Mořský vlkouš flambovaný v anýzu

   whitestarwhitestarwhitestarwhitestarwhitestar

Nočky z uzené tresky

recept ze stránek www.tacos.cz
2 porce:  20 dkg uzené tresky, 1/2 šálku čerstvé bazalky, 1/2 lžička citrónové šťávy, 3 lžíce olivového oleje, 2 lžíce aceta balsamica, 20 dkg cherry rajčat, 1/2 lžička medu, 1/2 stroužek česneku, sůl, mletý pepř
zkopírováno z http://www.tacos.cz Z uzené tresky (nebo uzeného pstruha) odstraňte kůži a kosti. Z bazalky odřežte tuhé stonky a polovinu lístků dejte stranou. Druhou polovinu posekejte a rozmělněte (rozmixujte) s rybím masem v jemné pyré. Dochuťte je citrónovou šťávou, solí a mletým pepřem. Cherry rajčátka opláchněte, rozpůlte a dejte do mísy s lístky bazalky. V misce smíchejte olivový olej, balsamico, sůl, pepř a med. Oloupejte česnek a prolisujte k této směsi, promíchejte a zalijte jí rajčátka. Dvěma lžícemi tvarujte z rybího pyré oválné nočky, které podáváte obložené rajčátky.
vloženo 12.02.2011    zobrazeno 2262x    verze pro tisk

Ocas z tuňáka v makové krustě

Palombo con piselli
(Žralok na hrášku)

Pečená makrela podle žabulky

Pečená treska s těstovinovou rýží a pikantní klobásou

Plátky à la Deauvillaise

Platýs na smetaně

Platýs plněný mandlemi a cizrnou
(Sogliole farcite con mandorle e ceci)

Platýs po provensálsku
(Limandes à la provençale)

Platýs Veracruz

Pražma s otevřenými lasagnemi

Ropušnice v bláznivé vodě
(Scorfano all'acqua pazza)

Ryba pečená s kmínem

Ryba pěti vůní na šanghajský způsob

Ryba s mandlemi